Praf de copt, bio, 2x 7g, Nat-ali
Fara gluten, fara fosfat
Aluatul creste prin simpla reactie naturala a ingredientelor atunci cand acestea sunt asezate in anumite conditii de umiditate si caldura. Bicarbonatul de sodiu face ca aluatul sa creasca prin eliberarea de dioxid de carbon. Acidul tartric activeaza eliberarea de dioxid de carbon; se obtine din drojdia si tescovina vinurilor din distilerie. Amidonul de porumb, o baza neutra, pastreaza proprietatile fiecarui ingredient.
7g (continutul unui plic) = pentru 250g de faina
Ingrediente: Amidon de porumb*, agenti de crestere: bicarbonat de sodiu, acid tartric.
*din agricultura ecologica
Mod de preparare:
Se amesteca uscat praful de copt cu o parte din faina pentru o mai buna distributie.
Doza recomandata: 7g pentru 250g de faina.
Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei intr-un loc uscat.
Produs certificat ecologic.
PLANET SCORE (https://www.planet-score.org/) - A
Planet Score masoara impactul asupra mediului al produsului pe criterii de pesticide, biodiversitate si impact asupra climei.
Gramaj: 2x 7g
Produs in Franta