• Scortisoara de Ceylon, pulbere, cu puternice proprietati antioxidante, provenita din culturi certificate ecologic.
• Raw, vegan, neiradiat, fara OMG, fara lactoza, fara conservanti, fara grasimi •trans•, fara metale grele, indice glicemic scazut.
• Produs fara gluten, ambalat intr-o fabrica ce nu proceseaza gluten.
• Produsul respecta standardele riguroase de Agricultura Ecologica ale Uniunii Europene si nu a fost iradiat.
• Testat fizico-chimic impotriva pesticidelor, metalelor grele si substantelor contaminante.
• Scortisoara de Ceylon Republica BIO are origine non-China.
• Exista in lume doua feluri de scortisoara: Cinnamomum Verum (scortisoara de Ceylon) si Cinnamomum Cassia (scortisoara chinezeasca).
• Scortisoara adevarata este cea de Ceylon, ea avand o multime de proprietati benefice pentru organism.
• Scortisoara chinezeasca contine cantitati ridicate de cumarina, care poate fi toxica pentru ficat, daca este consumata in doze mari.
• O punga contine 100g pudra de scortisoara de Ceylon, produs certificat ecologic cu certificarea numarul ES-ECO-019.
• Ingrediente: 100% scortisoara de Ceylon pudra raw* (Cinnamomum verum). *=agricultura ecologica.
• Valori nutritionale/100g: energie Kcal/KJ 247/1033, grasimi 1.2g din care saturate 0.35g din care nesaturate (trans) 0g, carbohidrati 80.6g din care zaharuri 2.17g, sare 0mg, fibre 53.1g, proteine 4g.
• Produs in Spania pentru Republica BIO.
• Adauga scortisoara in prajituri, placinte, budinci, torturi, checuri, cozonaci, deserturi si muesli.
• Are un gust delicios in smoothie, shake proteic, lapte vegetal, sucuri de fructe, in infuzii calde si reci.
• Dupa deschidere, pastreaza produsul la temperatura camerei, in punga bine inchisa.
• Fereste-l de umiditate si de razele directe ale soarelui.