Feniculul este o planta originara din sudul Europei, fiind folosit înca de pe vremea romanilor ca planta aromatica si medicinala. În zilele noastre feniculul este raspândit în toate colturile lumii, fiind apreciat pentru aroma puternica ce aduce aminte de anason, fara a fi însa la fel de dulce ca acesta. Feniculul este folosit pentru preparate din carne, în special porc si peste, dar si pentru bauturi aromatizate.
Produsul este obtinut din plante de fenicul selectionate, prelucrate termic prin procedee atent controlate.
Origine NON EU (Maroc)
Valori nutritionale medii per 100 g:
Proteine: 14,7 g
Grasimi, din care: 14,9 g
acizi grasi saturati: 0,4 g
Carbohidrati: 36,5 g
din care zaharuri: 36,1 g
Fibre: 15,6 g
Sare: 0,22g
Valoare energetica: 338 Kcal/ 1416 KJ
Valorile nutritionale sunt supuse variatiilor specifice produselor naturale.
A se pastra la rece (<18°C) loc uscat (umiditate relativa 60%), bine ventilat, de preferinta ferit de lumina si caldura.
Produsul nu este, nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare.