Descriere produs: produs bio excelent pentru realizarea de gomasio - aditiv alimentar. Se poate consuma ca atare presarat pe salate sau incorporat in paine, biscuiti sau alte produse de panificatie. Se utilizeaza si pentru realizare de gomasio - condiment.
Ingrediente: susan integral* * ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: perfect pentru producerea de gomasio, condiment folosit la masa in dieta macrobiotica - acea dieta bazata pe cereale integrale si legume, cu eficienta dovedita in intarirea sistemului imunitar si tratarea diferitelor boli, inclusiv cancerul Folositi 15 parti de susan si 1 parte sare. Aveti nevoie de un mojar cu pistil din lemn. Prajiti 3 linguri de sare de mare intr-un recipient de fier pina se face gri. Lasati sarea sa se raceasca apoi puneti-o in suribachi si macinati-o cit mai fin. Prajiti 2 cani de susan nedecorticat in acelasi recipient de fier, la temperatura mica, amestecind constant ca sa nu se arda. Prajiti susanul pina cind devine crocant (test: strinse intre degete, semintele produc un mic pocnet). Apoi macinati semintele puse peste sare. Folositi doar atita presiune cit sa spargeti semintele fara sa faceti din ele o pasta. Aspectul obtinut trebuie sa fie usor si nisipos. Folositi o miscare spiralata, de la baza in sus spre marginile vasului, in sens invers acelor de ceasornic.
Tara de origine: Agricultura Mali. Fabricatie: Franta
Alergeni: contine susan
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina
Certificare: FR-BIO-01
Priméal va invita sa descoperiti una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare pentru mese sanatoase!