BATON BIO DE CIOCOLATA ALBA UMPLUT CU CREMA DE LAPTE SI CAFEA, 37.5 GR GEPA
Ingrediente: Umplutura de crema de lapte cu cafea (50%): zahar crud din trestie deg*, grasime de palmier deg*, lapte praf integral deg*, lapte praf degresat*, cafea espresso deg* (2%). Ciocolata alba (30%): zahar brut din trestie deg*, unt de cacao deg*, lapte praf integral deg*, aroma: extract de vanilie deg*. Ciocolata cu lapte integral (20%): lapte praf integral deg*, unt de cacao deg*, zahar integral din trestie deg*Mascobado, masa de cacao deg*, zahar brut din trestie deg*, aroma: extract de vanilie deg*, cacao: minim 35% in portia de ciocolata,ingrediente din lapte: 27%
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/ non-UE.
deg=din comert echitabil, cota de ingrediente din comert echitabil in total: 95%.
Poate contine: urme de coji de fructe si gluten.
-contraindicat copiilor
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: Gepa mbH
Valoare energetica 2443 kJ /587 kcal
Grasimi, din care: 40.3 g
- acizi grasi saturati 23.0 g
Carbohidrati, din care: 47.8 g
- zaharuri 47.5 g
Proteine 8,0 g
Sare 0,3 g