BATON BIO DE CIOCOLATA AMARUIE UMPLUT CU CREMA DE LAPTE SI CAFEA , 37.5 GR GEPA
Ingrediente: Ciocolata neagra (50%): masa de cacao deg*, unt de cacao deg*, zahar integral din trestie deg* Mascobado, unt de cacaodeg*, zahar brut din trestie deg*, lapte praf integral deg*. Umplutura de crema de lapte si cafea (50%): zahar crud din trestie deg*, grasime de palmier deg*, lapte praf integral deg* (25%), cafea espresso deg* (3%). Cacao: minim 55% in portia de ciocolata.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/ non-UE.
deg=din comert echitabil, cota de ingrediente din comert echitabil in total:100%.
Poate contine: urme de coji de fructe si gluten.
-contraindicat copiilor
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: Gepa mbH
Valoare energetica 2428 kJ /584 kcal
Grasimi, din care: 41.4 g
- acizi grasi saturati 23.6 g
Carbohidrati, din care: 44.0 g
- zaharuri 42.2 g
Proteine 6.9 g
Sare 0,17 g