Ciocolata raw cu capsuni, probiotice Ombar – ciocolata cruda ecologica cu capsuni, miez de cocos pastat si culturii vii Lactobacillus acidophilus. Ombar TM redefineste ciocolata folosind doar cacao cruda si ingrediente ecologice pentru a pastra cat mai mult posibil din calitatile nutritive originale ale ingredientelor. Sunt produse ecologice vegane, fara produse lactate, fara gluten si fara zahar rafinat.
Probioticele sunt culturi vii de bacterii asemanatoare celor care traiesc in colon, folosite ca suplimente alimentare.
Ingrediente: zahar de cocos*, cacao cruda*, unt de cacao*, pasta din miez de cocos* 14%, pudra capsuni* 7%, pastai vanilie macinate*, culturi vii: Lactobacillus acidophilus. *certificat ecologic. Substanta uscata de cacao: minim 55%. Total flavanoli (catechine) / baton (35g): 113 mg. Total bacterii vii / baton (35g): 2 mrd CFU. Alergeni: poate contine urme de nuci.
Valori Nutritionale | UM | /100g |
Energie | kJ | 2500 |
kcal | 603 | |
Lipide | g | 47 |
acizi grasi saturati | g | 31 |
Carbohidrati | g | 42 |
zaharuri | g | 28 |
Proteine | g | 6,2 |
Sare | g | 0,1 |
Agricultura: UE/non-UE. Produs in Marea Britanie.
Tara de provenienta: Anglia.