CIOCOLATA BIO CU LAPTE SI CARAMEL SARAT, 40 GR GEPA
Ingrediente:zahar din trestie de zahar deg *, lapte praf integraldeg *23%, unt de cacao deg *, caramel crocant cu unt * 10% (zahar brut din trestie deg*, sirop de porumb-glucoza*, unt clarificat*, sare de mare), masa de cacao deg*pasta de alune*, sare piramidala, extract de vanilie deg*.
Cacao: minim 33%
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/ non-UE.
deg=din comert echitabil, cota de ingrediente din comert echitabil in total: 96%.
Poate contine: urme de coji de fructe si gluten.
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: Gepa mbH
Valoare energetica 2303kJ /552 kcal
Grasimi, din care: 33.6 g
- acizi grasi saturati 21.1 g
Carbohidrati, din care: 54.7 g
- zaharuri 53.9 g
Proteine 6.8 g
Sare 0,87g