CIOCOLATA FONDANT BIO CU SIROP DE AGAVE 150G
Se topesc rapid in creme, glazuri si bauturi calde.
Ciocolata fondant ecologica in forma de banuti, continut de cacao minim 60%.
Este ingredientul ideal pentru a-ti pregati, in propria bucatarie, toate retetele preferate de prajituri, glazuri si bauturi calde.
Ingrediente: cacao*, sirop de agave*, unt de cacao*, inulina de agave*, emulgator*
(lecitina de floarea soarelui*), vanilie*.
*din culturi certificate ecologic.
Valori nutritionale medii per 100g
Energie 2409 kJ / 579 kcal
Grasimi 38,7 g
din care acizi grasi saturati 24,5 g
Carbohidrati 48,3 g
din care zaharuri 36,9 g
Fibre 6,3 g
Umiditate <2 %
Proteine 6,1 g
Sare 0,02 g
Poate contine urme de lapte si nuci.
Pastrare: intr-un loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj
Origine: UE/ non-UE