Caracteristici: produs bio, bogat in fibre, indice glicemic scazut, continut redus de sare (0,2g la 100g)
Gramaj: 100g
Descriere produs:
Ingrediente: Masa fina de cacao *, unt de cacao *, masa de cacao *, zahar de nuca de cocos * (12%). Ciocolata neagra Pléniday este obtinuta din boabe de cacao din comertul echitabil. Continutul foarte generos de cacao (88% cacao), va satisface iubitorii de arome dulci si intense. Zaharul de cocos, de origine naturala, aduce o nota de dulceata. Indicele sau glicemic scazut si bogatia in fibre o fac un aliment ideal pentru a combina placerea si starea de bine ! Produs sarac in sare care respecta si regimul fara sare.
* ingrediente din agricultura ecologica.
Continut Cacao: 88% minim.
Zaharul este foarte prezent in multe produse de zi cu zi. Consumul zilnic este mult prea mare, fiind estimat la 70g pe zi fata de 25g recomandat. Multe produse industriale contin zaharuri numite „ascunse”, deoarece producatorii le folosesc ca potentiator de arome. Aceste retete ecologice au ingrediente care provin din comertul echitabil si respecta astfel producatorii, precum si consumatorii. Prin urmare, Pléniday ofera produse reduse in zaharuri, dar care nu pierd nimic in gustul dulce !
Zaharul de cocos extras din seva florilor de cocotier are un gust natural parfumat, principalul atu fiind indicele glicemic scazut. In comparatie cu zaharul alb, zaharul de cocos este antioxidant, bogat in vitamine si minerale
Utilizare: mic dejun sau gustari
Origine: Agricultura UE/non UE
Fabricatie: Franta
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat ferit de lumina
Alergeni: lipsa
Certificare: FR-BIO-01
Fie ca sunt reduse in zaharuri, foarte scazute in sare, sau fara alergeni acestea va permit sa respectati sensibilitatea corpului dumneavoastra fara a va limita placerea de a manca ! De 20 de ani Pléniday va ofera aceste produse in 3 game distincte: Hiposodat (continut scazut de sodiu), Hipoalergenic, continut redus de zahar.