Ciocolata raw dark cu probiotice (72% cacao) Ombar – ciocolata cruda ecologica cu miez de cocos pastat si culturii vii Lactobacillus acidophilus. Majoritatea sortimentelor de ciocolata de pe piata sunt obtinute din cacao prajita la temperaturi foarte ridicate care ii reduc valoarea nutritiva, dar produsele Ombar fiind procesate la temperaturi scazute sunt bogate in ingrediente active ce le asigura valoarea nutritiva si o aroma naturala bogata.
Probioticele sunt culturi vii de bacterii asemanatoare celor care traiesc in colon, folosite ca suplimente alimentare.
Ingrediente: cacao cruda*, unt cacao*, zahar de cocos*, culturi vii: Lactobacillus acidophilus. *certificat ecologic. Substanta uscata de cacao: minim 72%. Total flavanoli (catechine) / baton (70g): 378 mg. Total bacterii vii: 4 mrd CFU. Alergeni: poate contine urme de nuci.
Valori Nutritionale | UM | /100g |
Energie | kJ | 2420 |
kcal | 583 | |
Lipide | g | 44 |
acizi grasi saturati | g | 27 |
Carbohidrati | g | 43 |
zaharuri | g | 25 |
Proteine | g | 9.3 |
Sare | g | 0,1 |
Agricultura: UE/non-UE. Produs in Marea Britanie.
Tara de provenienta: Anglia.