Caracteristici: produs bio, produs fara gluten Gramaj: 60g Descriere produs: agent de ingrosare folosit la rece si la cald. Produs garantat fara gluten Ingrediente: guma de guar* * ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Utilizare: folosita la rece guma de guar permite ingrosarea instantanee a sosurilor de fructe , supelor de legume, a sosurilor lichide de tip topping, a placintelor de legume care nu necesita gatire. Folositi 2% din greutatea de lichid folosit pentru o textura adecvata unui topping. Pentru utilizarea la cald se amesteca cu faina fara gluten, aducand luminozitate si moliciune copturilor si patiseriei fara gluten. 2% de preparat din greutatea fainii folosite este suficienta pentru a obtine un miez de paine aerat (1g corespunde la aproximativ o jumatate de lingurita). Sfaturi de utilizare pentru realizarea unei paini fara gluten se gasesc la interiorul etichetei Origine: Agricultura India. Fabricatie: Franta Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Certificare: FR-BIO-01 Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).