Praf pentru înghetata Bio cu capsuni, cu care puteti realiza în numai 3 minute peste 1001 deserturi, având nevoie suplimentar doar de 250 ml de lapte rece (3-6 °C) pasteurizat (3.5% grasime). Pentru vegani se înlocuieste laptele cu 150 ml bautura de soia sau alta bautura vegetala si 100 ml crema de soia/ovaz, etc.
Ingrediente: zahar pudra,sirop de glucoza, inulina, praf de capsuni 8,4%,agent de îngrosare: pectina, guma guar, guma xanthan, guma de carruba (roscove).
Produs:BIO,VEGAN, FARA GLUTEN SI FARA LACTOZA!
Informatii nutritionale medii: 100g
Valoare energetica 1665 KJ/392 kcal
Proteine 0.74 g
Carbohidrati 97 g
Glucide 64.8 g
Lipide din care: <0.1 g
Acizi grasi saturati <0.1 g
Fibre 0.2 g
Sodiu 0.01 g
Pregatire fara masina speciala de înghetat.
Mod de preparare:
Se toarna cantitatea necesara de lichid într-un bol înalt;
Se amesteca lichidul rece cu mixerul timp de 30 de secunde, de la o viteza mica la una medie pâna devine spuma. Lichidul trebuie sa fie rece, altfel nu-si v-a mari volumul. Daca folositi bautura de soia volumul va fi mai mic;
Se toarna încet praful de înghetata peste spuma si se reîncepe amestecarea, la o viteza mica spre medie, timp de 1 minut, continuând apoi la o viteza mare timp de 1 minut, pâna se obtine o spuma cremoasa;
Daca doriti în functie de preferinta puteti adauga orice alt ingredient, amestecând usor;
Turnati compozitia într-un recipient si lasati la congelat timp de 6-8 ore, la minim 0 °C. Nu recongelati.