Inghetata de Ciocolata Bio Fara Gluten Biovegan Rapunzel 89gr
Inghetata de Ciocolata Bio Fara Gluten Biovegan Rapunzel 89gr
Inghetata de Ciocolata Bio Fara Gluten Biovegan Rapunzel 89gr

Inghetata de Ciocolata Bio Fara Gluten Biovegan Rapunzel 89gr


In curs de aprovizionare
Introduce-ti adresa de e-mail

1 puncte Bucura-te oricand de punctele tale ! Ele vor fi adaugate in contul tau de client dupa achizitia acestui produs.
Vezi mai mult
18.06 Lei *pret cu TVA (in pret nu este inclus transportul)
Cod Produs: 6078
Code de bare: 23500r
Tip produs: inghetata
Specialitate: Ciocolata si Desert
Gramaj[g]: 89 g
Ingrediente:

zahar pudra*, sirop de glucoza*, inulina*, cacao*, 6,7% glazura de ciocolata amaruie* rasa (continut de cacao 55%) (masa de cacao*, zahar integral din trestie de zahar*, unt de cacao*, emulgator: lecitina de soia*), agent de îngrosare (pectina, faina din boabe de guar*, xantan, faina din sâmburi de roscove*)



Descriere:

*din culturi controlate ecologic

 

Preparare fara masina de înghetata: Pentru a obtine o înghetata vegetariana amestecati 150 ml bautura rece din soia si 100 ml crema de soia. Sau 250 ml lapte rece integral (omogenizat, cu cel putin 3,5% continut de grasime). Se folosesc doar lichide foarte reci (cu temperatura între 3°C si 6°C).

 

Sfat: Pastrati bautura din soia / crema de soia sau cutia de lapte aprox. 30 minute la congelator înainte de utilizare.


Preparare:
1. Se masoara lichidul rece si se toarna într-un pahar înalt (de aprox. 1,5 l).
2. Lichidul se bate cu un blenderul de mâna pe treapta mica timp de ½ minut, astfel încât volumul acestui sa creasca de patru ori (varianta din soia, volum mai scazut). Daca lichidul nu ajunge la volumul acesta, înseamna ca nu a fost suficient de rece.
3. Se opreste blenderul, se adauga continutul plicului în spuma si se omogenizeaza scurt folosind din nou treapta mica a blenderului. Dupa 1 minut utilizati treapta medie, iar dupa înca 1 minut continuati sa bateti compozitia pe treapta cea mai înalta a blenderului pâna obtineti o spuma fina, cremoasa.
4. Pentru creatii proprii puteti adauga dupa gust ingrediente în spuma si sa le amestecati usor cu o lingura.
5. Puneti spuma de înghetata într-un recipient, închideti-l si pastrati-l la congelator la cel putin 
– 18 °C pentru 6 – 8 ore.
Lasati înghetata sa se dezghete putin înainte de a o consuma.


Recenzii Produs
0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsului



Alti clientii au cumparat si...

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙