Paste ecologice fără gluten.
Formulate special pentru persoanele cu intoleranță la gluten.
Timp de fierbere 9 minute.
Ingrediente: 51% făină de ovăz*, făină de porumb*, făină integrală de orez*, făină de orez*, amidon de tapioca*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE.
Mod de preparare:
1.Aduceți 1 litru de apă la fierbere și adăugați 7 g de sare.
2.Se adaugă 100 g de paste Felicia și se amestecă regulat.
3.Se scurge bine și se servește imediat cu sosul preferat.
REȚETĂ: LA PENNA ADDORMENTATA
Număr de porții: 4 persoane
Timp de preparare: 20 minute
Dificultate: mediu
Ingrediente necesare: Penne din făină de ovăz 340g, Mozzarella 200g, roșii cherry 250g, 1 ceapă roșie, busuioc, ulei de măsline, sare.
Mod de preparare:
Gătiți pastele și răciți în apă rece.
Pregătiți o felie de mozzarella pe care să o așezați pe farfurie.
Tăiați roșiile cherry, asezonați-le cu ulei de măsline, sare, ceapă roșie și busuioc.
Amestecați conținutul obținut cu pastele și așezați-le pe mozzarella.
Conţinut: 340g
Condiții de păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: Molino Andriani S.r.l., Italia
VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: | per 100 g |
Valoare energetică | 1527 kJ / 361 kcal |
Grăsimi, din care: | 4,4 g |
- acizi grași saturați | 0,8 g |
Carbohidrați, din care: | 68 g |
- zaharuri | 0,8 g |
Fibre | 5,4 g |
Proteine | 9,9 g |
Sare | 0,01 g |