DESCRIERE
Faina de grau spelta (alac) este o faina integrala care se remarca prin aroma sa de nuca si printr-un continut scazut de gluten in comparatie cu faina obisnuita de grau.
Ingrediente: 100% faina integrala de grau spelta*
*Ingredient provenit din agricultura ecologica
Informatii nutritionale/100g:
Energie............ 1467kj/347kcal
Grasimi............3g
din care grasimi saturate ...1g
Glucide.....62g
din care zaharuri ...................2g
Fibre ................8g
Proteine............14g
Sare.................0.02g
Recomandari de utilizare: se foloseste ca inlocuitor al fainii obisnuite, in retetele preferate.
Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.
INFORMATII ALERGENICE: contine gluten si poate contine urme de soia si susan!
Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Tara de origine: Austria
Gramaj: 500g