Ferment pentru deserturi cu bifidus, bio, 2x 6g, Nat-ali
Pentru a beneficia de un efect pozitiv asupra florei tale intestinale, este recomandat sa consumi o doza zilnica cuprinsa intre 1 si 5 miliarde de bacterii probiotice. Un desert fermentat realizat dupa recomandarile NATALI va garanteaza aceasta doza de „bifidus”.
6g (continutul unui plic) = 4 portii de 125ml
Ingrediente: LAPTE praf degresat*, Bifidobacterium lactis, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus.
*din agricultura ecologica
Mod de preparare:
Ingrediente de adaugat: 0.5L lapte (pentru o doza din pliculet)
Preparare: 2 minute
Fermentare: 8 ore in medie intr-un aparat de iaurt (consultati instructiunile producatorului pentru timpul de incubare in functie de aparatul de iaurt)
Instructiuni de utilizare: Folositi ustensile perfect curate. Se dizolva fermentul in 2 linguri de lapte apoi se toarna treptat in laptele ramas. Adauga in functie de reteta aleasa: zahar, dulceata, arome, s.a.m.d. Se toarna in recipiente si se lasa pentru a face iaurt in medie 8 ore. Odata terminat, puneti la frigider si lasati sa se raceasca cateva ore inainte de a consuma.
*Puteti transplanta desertul fermentat obtinut de pana la 5 ori, cu conditia sa fie respectate conditii bune de igiena si utilizare: folositi 1 oala de 125 ml desert fermentat pentru 1 L de lapte. Deoarece tulpina Bifidobacterium lactis nu reinsamanta, veti obtine deserturi fermentate clasice.
Valori nutritionale per 100g:
Energie: 210 kj / 50 kcal
Grasimi: 1.5g din care saturate 1.0g
Carbohidrati: 5.4g din care zaharuri 5.2g
Proteine: 3.6g
Saruri: 0.10g
Alergeni: Vezi ingredientele cu majuscule.
Conditii de pastrare: A se pastra de preferinta sub +18°C pentru o mai buna eficienta a fermentului.
Produs certificat ecologic.
Gramaj: 2x 6g
Produs in Franta