Ferment pentru deserturi din bauturi vegetale, bio, 24g, Nat-ali
Cu preparatul sub forma de pudra pentru desert fermentat preparat in bauturi vegetale, rasfatati-va variind bauturile vegetale!
Un preparat potrivit pentru intreaga familie.
24g (continutul unui plic) = 1 plic pentru 8 deserturi / 1 doza pentru 1 litru de bautura vegetala.
Ingrediente: Crema de orez*, agenti de ingrosare: faina de seminte de guar*, guma de tara*; fermenti lactici.
*din agricultura ecologica
Mod de preparare:
Ingrediente de adaugat: 0.5L lapte (pentru o doza din pliculet)
Preparare: 2 minute
Fermentare: 8 ore in medie intr-un aparat de iaurt (consultati instructiunile producatorului pentru timpul de incubare in functie de aparatul de iaurt)
Utilizati ustensile curate si alegeti bautura vegetala dorita (alune, orez, migdale etc.). In functie de bautura vegetala folosita, gustul si textura deserturilor fermentate obtinute pot varia. Turnati bautura vegetala aleasa intr-un castron mare. Adaugati continutul plicului in bautura vegetala in timp ce amestecati cu un tel. Se toarna in vasele aparatului de iaurt si se lasa la fermentat de la 8 pana la 12 ore, in functie de preferinta ta (cu cat este mai lung timpul in iaurtier, cu atat desertul obtinut va fi mai acid). Puneti la frigider pentru cel putin 4 ore apoi savurati racit. Pastrati deserturile la frigider si consumati-le in 3 pana la 4 zile dupa preparare.
Valori nutritionale per 100g:
Energie: 249 kj / 59 kcal
Grasimi: 1.0g din care saturate 0.1g
Carbohidrati: 11g din care zaharuri 5.5g
Proteine: 0.6g
Saruri: 0.07g
Conditii de pastrare: A se pastra departe de caldura si lumina. Pentru o eficienta optima, pastrati de preferinta fermentii in frigider.
Produs certificat ecologic.
Gramaj: 24g
Produs in Franta