Constituind una dintre cele mai bogate surse naturale de vitamina A, C si complexul vitaminic B, potasiu si betacaroten, caisele sunt un adevarat leac pentru organism, in lupta contra bacteriilor si infectiilor, in dezvoltarea unei dentitii si unor oase solide, ne ajuta sa ne pastram o vedere buna si agera.
Caisa ne protejeaza stomacul, ficatul, inima prin aportul suplimentar de vitamine si minerale.
Caisele sunt un laxativ usor in problemele de constipatie datorita continutului de celuloza si a pectinei ajuta la digestie atunci cand este consumata inainte de masa.
Caisele uscate bio se consuma ca atare, in salate de fructe, iaurt, smoothie-uri sau in prajituri.
Fructele de caise uscate sau deshidratate bio, sunt recomandate in caz de anemie, edem, depresii, insomnii, astenie, inapetenta (lipsa poftei de mancare), constipatie, litiaza biliara, rahitism, detoxifiere, boli reumatice.
Ingrediente: caise uscate bio din agricultura ecologica.
Detalii Caise uscate, deshidratate, BIO 200g
Cantitate 200 g
Certificat RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)