Stafidele Thompson au in compozitie zaharuri naturale (glucoza si fructoza) acestea sunt transformate cu usurinta in energie de catre organism si nu afecteaza sanatatea dintilor prin producerea de carii. Acidul oleanolic din ele este eficient in distrugerea bacteriilor si preventia bolilor gingivale.
Strugurii din care provin stafidele Thompson au fost produsi in agriculturi ecologice, nu a fost folosit niciun conservant sau aditiv.
Strugurii din care provin stafidele Thompson sunt atent selectionati, cu scopul de a nu fi amestecati cu strugurii pentru stafidele conventionale.
Stafidele Thompson pot fi consumate ca atare sau rehidratate, in amestec cu iaurtul, alaturi de cerealecu lapte, in compozitia prajiturilor sau a deserturilor. Stafidele Thompson se mai pot folosi in salate sau ca indulcitor in preparate lichide.
Ingrediente: 99,5% stafide Thompson BIO, 0,5% ulei de floarea soarelui BIO, provenite din agricultura ecologica.
Detalii Stafide Thompson, BIO 400g
Cantitate 400 g
Certificat RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)