GUMA DE GUAR BIO, 100G
Agent de gelifiere pe baza de alge rosii pentru racituri (piftie), gemuri din fructe delicioase, toppingul prajiturilor si pentru alte alimente solide.
INGREDIENTE: guma de guar*.
*=din culturi certificate ecologic.
AMBALAT INTR-O UNITATE CARE PROCESEAZA: cereale cu gluten, fructe cu coaja, soia, arahide, produse lactate, telina, mustar, lupin.
Guma de guar este un produs obtinut din semintele de Cyamopsis tetragonolobus (Fam. Leguminoase), constand in principal din polizaharide.
MOD DE UTILIZARE: Stabilizator / ingrosator / emulgator care poate fi folosit pentru a adauga vascozitate intr-o gama larga de aplicatii alimentare. Produs similar cu amidonul. Dozajul este in functie de structura dorita in produsul final.
CONDITII DE PASTRARE: a se pastra intr-un loc uscat si racoros.
TERMEN DE VALABILITATE: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
CONTINUT: 100g