Unt GHEE original ayurvedic, obtinut 100% din unt bio.
Bucataria traditionala ayurvedica prefera untul ghee in locul untului obisnuit sau a altor forme de uleiuri sau grasimi.
Untul ghee este potrivit pentru gatit, prajit, copt, calit sau asezonat.
Pentru un plus de savoare a alimentelor gatite. De intins ca atare pe painea prajita, cu putina sare.
De asemenea pentru intrebuintare cosmetica sau pentru ingrijirea pielii.
Acesta este un produs ayurvedic pur, fara conservanti
- pionier ghee, din 1992
- specializat in productia untului ghee
- din productie proprie
- metoda lenta de preparare
- reteta traditionala
- fara organisme modificate genetic
- se poate pastra la temperatura ambientala
- adecvat pentru prajit
-cel mai inalt grad de puritate
Untul GHEE se obtine din untul clasic, din care este separata apa si proteinele (implicit si lactoza), ramanand numai grasimea ca atare.
Untul Ghee pur este untul clarificat, o parte importanta a bucatariei Ayurveda si este folosita pentru gatit, prajit, copt si multe alte intrebuitari.
INGREDIENTE: grasime butirica* 99,9%
*= din culturi certificate ecologic. Agricultura UE.
Poate contine urme de proteine din lapte si lactoza.
CONTINUT: 480 g.
A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
PRODUCATOR: Finck Ghee GmbH. Germania
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetica 3763kJ / 899 kcal
Grasimi, din care: 99,9 g
- acizi grasi saturati 65,8 g
Carbohidrati, din care: 0 g
- zaharuri 0 g
Proteine 0 g
Sare 0 g