Descriere: Mix de faina pentru chifle rapide din ovaz FARA GLUTEN bio BauckHof, 500g
Ingrediente:
faina ovaz* fara gluten 40%, amidon de porumb*, faina integrala de mei*, faina de orez*, pudra de maia de quinoa* (faina de quinoa*, faina de orez*), amidon de tapioca*, amidon de ingrosare: guma de xantan, sare de mare, praf de copt (agent de crestere: carbonat de hidrogen de sodiu, acidifiant: tartrat de monopotasiu, amidon de porumb*), coji de psyllium macinate*.
*provin din agricultura ecologica
Descriere:
Ce poate fi mai frumos decat chifle proaspete pentru micul dejun?
Dar trebuie sa aiba grija mai intai de ei. Norocul tau: acum te poti scuti drumul la brutarie in conditii de vant si vreme rea. Pentru ca puteti coace cu usurinta chiflele rapide de ovaz in cel mai scurt timp, este inclus, desigur, mirosul cand chiflele cresc in cuptor. Iar chiflele rapide se ridica la inaltimea numelui lor: aluatul se amesteca in cateva minute, iar timpul de coacere de jumatate de ora este suficient pentru a pune cafeaua. In plus, rulourile sunt, de asemenea, complet fara gluten si 100% organice.
Mod de preparare:
Mai aveti nevoie de: 400ml apa, 2 linguri de otet de mere sau vin alb, 2 linguri de ulei neutru. Pentru toping o mana de fulgi de ovaz sau seminte.
1. Se incalzeste cuptorul la 220 grade cu caldura de sus si de jos
2. Se amesteca pentru scurt timp mixul de faina cu apa, uleiul si otetul cu ajutorul unui mixer cu teluri pentru aluat
3. Cu mainile umezite se portioneaza aluatul formand 10 portii egale
Mix de faina pentru chifle rapide din ovaz FARA GLUTEN:
vegan, fara gluten, fara lactoza si neindulcit
certificat organic
preparare rapida, in putin peste o jumatate de ora
inregistrat la Societatea Germana pentru Celiaci
Declaratia nutritionala pentru 100g:
valoare energetica: 1473kJ/348kcal
grasimi: 2.5g
acizi grasi saturati: 0.5g
glucide: 73g
zaharuri: 0.4g
fibre: 4.1g
proteine: 6.3g
sare: 2.1g
Alergeni urme:
nuci, susan, soia, fructe cu coaja lemnoasa