Mix de Faina pentru Paine cu Crusta Fara Gluten Eco 500 grame Biovegan
Mix de Faina pentru Paine cu Crusta Fara Gluten Eco 500 grame Biovegan
Mix de Faina pentru Paine cu Crusta Fara Gluten Eco 500 grame Biovegan

Mix de Faina pentru Paine cu Crusta Fara Gluten Eco 500 grame Biovegan


In stoc
2 puncte Bucura-te oricand de punctele tale ! Ele vor fi adaugate in contul tau de client dupa achizitia acestui produs.
Vezi mai mult
23.75 Lei *pret cu TVA (in pret nu este inclus transportul)
- +
Cod Produs: 43283
Code de bare: 10307

Descriere: Mix de faina pentru paine cu crusta, fara gluten bio Biovegan, 500g

Cu mix-ul bio de faina pentru paine cu crusta FARA GLUTEN iti poti evoca acasa cu usurinta propria paine delicioasa cu o crusta minunat de crocanta in mod natural vegan, fara drojdie si fara gluten!

Iubitorii de paine cu maia, in special, o prepara usor cu maia de ovaz in amestecul pentru copt. O crusta aromata si o combinatie fina de condimente de coriandru, fenicul , anason si chimen evoca un gust cu totul special. In plus, faina pentru paine cu crusta FARA GLUTEN este o sursa ideala de fibre datorita ingredientelor organice atent selectate.

Acest amestec de paine contine 500 g si face aproximativ 820 g paine crusta.

Mod de preparare:
Mai ai nevoie pentru painea cu crusta

450 ml apa
3 linguri (30 ml) otet (de exemplu, otet bio de mere)
mixer manual cu carlig pentru aluat
racleta pentru aluat
Nota: otetul este folosit doar pentru conservarea painii, asa ca ramane proaspata mai mult timp. Mirosul si gustul otetului se vor disipa pe masura ce se coace.

Urmati etapele:
1. Preincalziti cuptorul la 250°C pentru un ventilator sau caldura sus/jos si puneti un vas rezistent la cuptor umplut cu apa in cuptor. Puneti amestecul de paine cu apa si otet intr-un castron si amestecati totul pentru scurt timp cu un mixer manual si cu carligul pentru aluat pana se formeaza un aluat neted (max. 1 pana la 2 minute). Nu framantati aluatul prea mult timp!
2. Acum modelati usor aluatul impreuna in bol cu ​​o spatula si lasati-l in bol 15 minute pana cand cuptorul este bine preincalzit.
3. Acum, fara a framanta, rasturnam cu grija aluatul din vas (foloseste spatula daca este necesar) pe o tava de copt tapetata cu hartie de copt. Nu mai framanta aluatul, altfel nu va deveni aerisit! Suprafata aspra are ca rezultat un aspect rustic dupa coacere.
SFAT: taiati painea la 2-3 cm adancime (de exemplu, in forma de cruce).
4. Pudrati-va painea cu crusta cu faina din abundenta si coaceti-o in cuptorul preincalzit la 250°C timp de 10 minute si apoi timp de 45 de minute la 220°C sau la 250°C caldura sus/jos timp de 55 de minute.
5. Savurati painea cu crusta dupa ce s-a racit pe un gratar.


Ingrediente:
amidon de porumb*, faina integrala de orez*, faina integrala din ovaz*(fara gluten), faina de porumb*, amidon de tapioca*, faina integrala de hrisca*, proteine de in*, amidon din cartofi*, sare, sirop dee orez*,tarate de psylium*, praf de maia din ovaz*(fara gluten), condimente*( coriandru*, fenicul*, anason*, chimion*). *provin din agriucltura ecologica.

Declaratie nutritionala pentru 100g:

valoare energetica: 1508kJ/360kcal

grasimi: 3,4g

acizi grasi saturati: 0,5g

glucide: 71g

zaharuri: 0,8g

fibre: 5,1g

proteine: 8,1g

sare: 2,1g


Alergeni: ovaz

Alergeni urme: fructe cu coaja lemnoasa, lupin, mustar, soia, susan, telina


Recenzii Produs
0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsului



Alti clientii au cumparat si...

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙