Descriere: Mix de faina pentru tarta de ovaz Flambee FARA GLUTEN bio BauckHof, 400g
Mix de faina pentru tarta de ovaz Flambee FARA GLUTEN pentru 2 tavi. Fie vegan, vegetarian sau acoperit cu sunca, acest amestec de copt este potrivit pentru seara confortabila in doi. Pe geanta vei primi 1 foaie de tarta flambée, pe care o poti topi in functie de gustul tau si o poti servi ca gustare sau ca o masa fina. Pregatiti timp de 5 minute, coaceti timp de 10 pana la 15 minute. Incercati versiunea clasica, dulce sau gourmet pe spatele pachetului.
Timp de preparare: aproximativ 5 minute, timp de coacere: 10-15 minute.
Mai sunt necesare pentru preparare: 140 ml apa rece, 1 lingura otet de cidru de mere, 2 linguri ulei neutru
1. preincalziti cuptorul la 250 °C caldura superioara/inferioara.
2. puneti apa, ulei si otet intr-un castron si adaugati 1 plic de amestec de copt. Framantati ingredientele cu mixerul de mana (sau manual) intr-un aluat omogen.
3. se pune hartia de copt pe suprafata de lucru si se presara cu putina faina sau amidon. Se intinde aluatul subtire pe hartia de copt (1-2 mm). Cand aluatul a ajuns la dimensiunea foii, inaltimea aluatului este ideala.
4. trageti aluatul finit rulat cu hartia de copt pe o tava de copt si acoperiti dupa cum doriti.
5. puneti flambée tarte in partea inferioara a cuptorului preincalzit (250 ° C) si coaceti timp de 10-15 minute, in functie de grosimea topping-ului.
Ingrediente:
faina de ovaz* fara gluten, faina de orez*, amidon de porumb*, faina integrala de mei*, coji de psyllium macinate*, sare de mare, agent de ingrosare: guma xantan *provin din agrucultura ecologica
Declaratia nutritionala pentru 100g:
valoare energetica: 1487kJ/351kcalgrasimi: 2.5gacizi grasi saturati: 0.5gglucide: 73gzaharuri: 0.4gfibre: 4.6gproteine: 6.5gsare: 1.4g
Alergeni urme:
fructe cu coaja lemnoasa, lupin, mustar, nuci, soia, susan