Mix de fainuri fara gluten pentru paine, pizza, deserturi, fara drojdie, bio, 250g Pasta Natura
-fara gluten, vegan, bio-
Mix din fainuri fara gluten, fara agent de crestere, ideal pentru a prepara paine, pizza si deserturi.
Ingrediente: amidon din GRAU fara gluten*, faina de orez alb*, faina de orez brun*, amidon de orez*, fibre de mere*.
*din agricultura ecologica
Mod de preparare pentru 250g faina:
Aluat sarat (paine sau pizza): sare 10g, Zahar 10g, apa calduta 750 - 800ml, drojdie 1.5/2g. Se toarna amestecul intr-un bol. Framantati timp de 5 minute. Acoperiti vasul cu folie alimentara si lasati aluatul sa creasca aproximativ 2 ore sau pana cand isi dubleaza volumul. Se toarna amestecul in tava tapetata cu hartie de copt si se distribuie unifrom cu ajutorul mainilor usor unse. Asezonati dupa gust si puneti la cuptor preincalzit la 220°C. Coaceti pentru 30 - 35 de minute.
Aluat dulce (prajituri sau briose): zahar pudra 500g, Ulei de floarea soarelui 200ml, Apa calduta 750 - 800ml, Drojdie 1.5/2g. Se toarna amestecul intr-un bol. Framantati timp de 5 minute. Acoperiti vasul cu folie alimentara si lasati aluatul sa creasca aproximativ 2 ore sau pana cand isi dubleaza volumul. Se toarna amestecul in tava tapetata cu hartie de copt si se distribuie unifrom cu ajutorul mainilor usor unse. Asezonati dupa gust si puneti la cuptor preincalzit la 220°C. Coaceti pentru 30 - 35 de minute. Verificati gatirea cu o scobitoare in mijlocul preparatului, scoateti de la cuptor cand e copt.
Valori nutritionale/100g:
Energie: 1495 kj / 352 kcal
Grasimi: 1.3g din care saturate 0.4g
Carbohidrati: 80.3g din care zaharuri 0.6g
Fibre: 2.6g
Proteine: 3.6g
Saruri: 0.1g
Fabricat in Italia
Produs certificat ecologic
250g