Mix din hrisca si drojdii pentru paine, bio, 35g, Nat-ali
Mix-ul de paine din hrisca este un amestec de aluat devitalizat si drojdie. Va permite sa faceti aluat de paine, aluat de pizza cu 1 kg de faina.
Acest preparat este potrivit pentru mana sau masina de paine
Ingrediente: Faina de hrisca fermentata devitalizata si deshidratata*, drojdii*.
*din agricultura ecologica
Mod de preparare:
Ingrediente de adaugat pentru aluatul de paine: 1 kg faina, 700 ml apa si 3 lingurite sare.
Instructiuni de pregatire manuala: Se amesteca continutul plicului cu 1 kg de faina. Se adauga 700 ml apa la 40°C si 3 lingurite de sare. Se framanta mult timp cu mana sau 2 minute cu mixer. Se lasa sa se odihneasca 1 ora. Pregatiti bucatile de aluat si lasati-le sa se odihneasca 15 minute, acoperindu-le. Se modeleaza bucatile de aluat si se lasa la crescut 4 ore. Gatiti timp de 25 pana la 50 de minute, in functie de marime, la cuptor la aproximativ 240°C.
Instructiuni de pregatire cu electrocasnice: Consultati instructiunile producatorului.
Alergeni: Contine GLUTEN.
Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei intr-un loc uscat. Dupa deschidere, pastrati punga inchisa ermetic intr-un loc racoros timp de maxim doua saptamani.
Produs certificat ecologic.
Gramaj: 35g
Produs in Franta