Descriere: Mix pentru Blondies cu nuci si zahar de artar, fara gluten bio, 400g
Combinatia dintre nuci si zaharul bio de artar creeaza un gust delicat de nuca dulce de la prima pana la ultima muscatura. O noua ispita delicat dulce pentru iubitorii de brownie.
Mod de preparare prajitura bio cu nuci si zahar de artar FARA GLUTEN:
Pentru reteta veti avea nevoie si de:
130 g margarina moale
150 ml bautura vegetala (recomandam soia)
Tava de copt* (20 x 20 cm)
Mixer manual cu tel
Preparare:
Preincalziti cuptorul la 180°C caldura sus/jos. Se unge bine tava de copt sau se tapeteaza cu hartie de copt.
Pune amestecul de copt cu margarina si bautura de soia intr-un bol de mixare. Mai intai amestecati totul pentru scurt timp la nivelul cel mai de jos si apoi la cel mai inalt nivel cu un mixer manual cu tel. Se toarna amestecul in tava si se netezeste putin. Optional, puteti adauga si alte ingrediente (de exemplu, ciocolata).
Coaceti prajitura pe gratarul din mijloc pentru aproximativ 25 de minute.
Lasati blondiiles la racit in tava. Cand sunt reci, le puteti taia cu grija in bucati si le puteti scoate din forma.
Sfat: puteti pregati blondies si cu alte bauturi pe baza de plante. Va rugam sa retineti ca consistenta poate varia atunci cand utilizati alte bauturi vegetale. Recomandam bautura de soia pentru preparare.
Ingrediente:
zahar brut din trestie*, amidon de porumb*, amidon de tapioca*, faina integrala de orez*, curmale*, 7,1% alune de padure*, faina de orez*, faina de cocos*, 3,3% zahar de artar*, faina de porumb*, proteine din seminte de in*, faina integrala de mei*, coji de psyllium*, sare, agenti de crestere: bicarbonat de sodiu, acidifiant: tartrat de potasiu¹. *provin din cultivarea ecologica controlata. ¹piatra vinului.
Declaratie nutritionala pentru 100g:
valoare energetica: 1735kJ/415kcalgrasimi: 22gacizi grasi saturati: 0,7gglucide: 50gzaharuri: 25gfibre: 2,9gproteine: 3,5gsare: 0,25g
Alergeni: alune de padure