Mix bio pentru chifle Burli, fara gluten, 270 g - Glutenfreie Heimat
Pur si simplu framantati amestecul de copt cu apa, lasati sa creasca timp de 1 ora sau peste noapte si apoi asezati bucatile de aluat intr-o tava de copt.
Dupa 25 de minute de coacere, delicioasele chifle vor fi gata.
Ingrediente:
*faina de orez integral, *tapioca, *guma de roscove, *coji de psyllium, sare, drojdie uscata fara gluten.
*din agricultura ecologica.
Valori nutritionale/ 100 g:
Energie: 1348 KJ/ 319 kcal
Grasimi: 0.9 g din care saturate 0.2 g
Carbohidrati: 66 g din care zaharuri 0.6 g
Fibre: 13 g
Proteine: 4.6 g
Sare: 2.0 g
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 200 de grade (aer circulant).
Puneti continutul pungii intr-un vas cu cca. 260 g apa calduta si framantati aluatul pana devine omogen. Daca doriti, puteti pudra aluatul cu putina faina.
Taiati aluatul in 5 bucati, modelati-le dupa preferinta si puneti-le in tava de copt tapetata cu hartie de copt, apoi dati-le la copt timp de 35 de minute.
Temperatura si timpul de coacere pot varia usor in functie de cuptor.
Sfat: Poate fi folosita si masina de facut paine/ prajituri.
Produs in Germania
Acest produs face lumea un pic mai buna! Pentru ca Glutenfreie Heimat coopereaza cu organizatia A Little Gesture. Aceasta inseamna ca o parte din fiecare vanzare merge catre asistenta sociala in provincia Gaza din Mozambic si sprijina proiecte acolo in domeniile reducerii saraciei, educatiei si sanatatii.