Mix bio pentru fursecuri cu ciocolata, fara gluten, 200 g - Glutenfreie Heimat
Sunt ideale pentru petrecerile aniversare ale copiilor sau pur si simplu pentru o simpla gustare din confortul casei.
Bucatile crocante de ciocolata se vor topi pe limba.
Pur si simplu amestecati mixul cu unt si un ou mic. Din aluat se formeaza, cu ajutorul a doua lingurite, bile de marimea unei nuci, se aseaza pe hartia de copt si se coace 10 minute.
Lasati fursecurile sa se raceasca, dupa care le puteti savura sau depozita pentru mai tarziu.
Sfat: Fursecurile vor inca moi atunci cand vor fi scosi din cuptor. Lasati-le sa se raceasca inainte de a le atinge.
Optiune vegana:
Ca optiune vegana, inlocuiti pur si simplu oul cu piure de mere si untul cu margarina organica.
Ingrediente:
*faina de orez integral, *tapioca, *ciocolata amara (*masa de cacao, *zahar brut din trestie, *unt de cacao) *zahar brut din trestie, *guma de roscove, *vanilie pura, bicarbonat de sodiu pur vin, sare.
*din agricultura ecologica.
Valori nutritionale/ 100 g:
Energie: 1636 KJ/ 387 kcal
Grasimi: 5.0 g din care saturate 3.0 g
Carbohidrati: 79 g din care zaharuri 10.6 g
Fibre: 5.2 g
Proteine: 3.8 g
Sare: 0.76 g
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180 de grade (incalzire sus/jos). Acoperiti tava cu hartie de copt.
Se toarna continutul intr-un bol, se amesteca cu 65 g unt rece (taiat bucatele) si cu 1 ou mic. Din aluatul rece, cu ajutorul a doua lingurite, se formeaza bile de marimea unei nuci (10 g), se aseaza la o distanta de 5 cm in tava de copt. Se dau la copt pentru aproximativ 7 - 8 minute pana se rumenesc.
Lasati fursecurile sa se raceasca inainte de a le servi.
Temperatura si timpul de coacere pot varia usor in functie de cuptor.
Produs in Germania.
Acest produs face lumea un pic mai buna! Pentru ca Glutenfreie Heimat coopereaza cu organizatia A Little Gesture. Aceasta inseamna ca o parte din fiecare vanzare merge catre asistenta sociala in provincia Gaza din Mozambic si sprijina proiecte acolo in domeniile reducerii saraciei, educatiei si sanatatii.