Mix bio pentru fursecuri, fara gluten, 250 g - Glutenfreie Heimat
Pur si simplu amestecati mixul de copt cu unt si un ou. Formati o minge pe care o lasati la racit 1 - 1,5 ore la frigider, inainte de utilizare.
Ingrediente:
*faina de orez integral, *tapioca, *zahar brut din trestie, *guma de roscove, *vanilie pura, sare.
*din agricultura ecologica.
Valori nutritionale/ 100 g:
Energie: 1437 KJ/ 340 kcal
Grasimi: 0.7 g din care saturate 0.1 g
Carbohidrati: 74 g din care zaharuri 10.5 g
Fibre: 11 g
Proteine: 3.7 g
Sare: 0.31 g
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180 de grade (incalzire sus/jos). Se toarna continutul intr-un bol, se amesteca rapid cu 125 g de unt rece (taiat bucatele) si cu un ou mic. Scoateti aluatul din bol, formati o bila cu mana pe care o veti inveli ulterior in folie alimentara.
Aluatul, care acum este invelit in folie alimentara, trebuie lasat la racit in frigider pentru 1 - 1,5 ore.
Intindeti aluatul rece intre folii alimentare la o grosime de 5 mm si lucrati dupa preferinta. Fie intindeti aluatul in tava de tarta, fie taiati forme. Coaceti aluatul timp de 15-20 de minute pana devine auriu. Apoi lasati-l sa se raceasca. Temperatura si timpul de coacere pot varia usor in functie de cuptor.
Optiune vegana:
Ca optiune vegana, inlocuiti pur si simplu oul cu piure de mere si untul cu margarina organica.
Produs in Germania.
Acest produs face lumea un pic mai buna! Pentru ca Glutenfreie Heimat coopereaza cu organizatia A Little Gesture. Aceasta inseamna ca o parte din fiecare vanzare merge catre asistenta sociala in provincia Gaza din Mozambic si sprijina proiecte acolo in domeniile reducerii saraciei, educatiei si sanatatii.