Mix bio pentru paine cu chimen, fara gluten, 270 g - Glutenfreie Heimat
Mixul fara gluten de la Glutenfreie Heimat este ideal pentru persoanele cu intoleranta la gluten si nu numai.
Painea care rezulta din acest mix, este crocanta la exterior si frageda la interior, la fel ca painea normala de panificatie.
Se folosesc doar ingrediente naturale si fara alergeni.
Painea este usor si rapid de facut: pur si simplu amestecati mixul pentru copt cu apa calduta, lasati aluatul sa creasca, dupa care il puneti in cuptor la copt.
Painea poate fi depozitata cu usurinta cateva zile si este ideala pentru persoanele foarte ocupate, care nu au timp sa coaca paine in fiecare zi.
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 200 de grade (aer circulant).
Puneti continutul pungii intr-un vas cu cca. 330 g apa calduta, framantati aluatul pana devine omogen si formati un fel de bila, nu trebuie sa fie perfecta.
Se modeleaza bila dupa preferinta si se cresteaza, dupa care se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt si se coace cca. 90 minute.
Temperatura si timpul de coacere pot varia usor in functie de cuptor.
Sfat: Daca doriti, puteti folosi un robot de bucatarie pentru preparare.
Ingrediente:
*faina de orez integral, *tapioca, *guma de roscove, *coji de psyllium, *aluat de quinoa, sare, *seminte de chimen, drojdie uscata fara gluten.
*din agricultura ecologica.
Valori nutritionale/ 100 g:
Energie: 1308 KJ/ 310 kcal
Grasimi: 1 g din care saturate 0.3 g
Carbohidrati: 61 g din care zaharuri 1.3 g
Fibre: 19 g
Proteine: 4.6 g
Sare: 1.7 g
Produs in Germania
Acest produs face lumea un pic mai buna! Pentru ca Glutenfreie Heimat coopereaza cu organizatia A Little Gesture. Aceasta inseamna ca o parte din fiecare vanzare merge catre asistenta sociala in provincia Gaza din Mozambic si sprijina proiecte acolo in domeniile reducerii saraciei, educatiei si sanatatii.