Mix bio pentru paine, cu proteine din canepa, fara gluten, 270 g - Glutenfreie Heimat
Mixul cu proteine de canepa de la Glutenfreie Heimat este ideal pentru a obtine o paine delicioasa si bogata in proteine.
Se folosesc doar ingrediente naturale si fara alergeni.
Painea este usor si rapid de facut: pur si simplu amestecati mixul pentru copt cu apa calduta, modelati aluatu, dupa care il puneti in cuptor la copt.
Ingrediente:
*seminte de canepa decojite, *faina de orez integral, *amidon de tapioca *faina de naut, *seminte de floarea soarelui *coji de psyllium, *seminte de chia alba, sare.
*din agricultura ecologica.
Valori nutritionale/ 100 g:
Energie: 2086 KJ/ 501 kcal
Grasimi: 33 g din care saturate 3.4 g
Carbohidrati: 28 g din care zaharuri 2.0 g
Fibre: 8.7 g
Proteine: 19 g
Sare: 2.4 g
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180 de grade (aer circulant). Puneti continutul pungii intr-un vas cu 210 g apa si amestecati cu o spatula pentru a forma un aluat omogen. Modelati aluatul intr-o bila pe care o veti aseza intr-o tava de copt tapetata cu hartie de copt.
Coaceti painea timp de 90 de minute.
Temperatura si timpul de coacere pot varia in functie de cuptor.
Produs in Germania.
Acest produs face lumea un pic mai buna! Pentru ca Glutenfreie Heimat coopereaza cu organizatia A Little Gesture. Aceasta inseamna ca o parte din fiecare vanzare merge catre asistenta sociala in provincia Gaza din Mozambic si sprijina proiecte acolo in domeniile reducerii saraciei, educatiei si sanatatii.