Mix pentru paine fara gluten, bio, 450g Alnavit
Gama de produse bio Alnavit din Germania este 100% fara gluten si fara lactoza, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit.
Amestec pentru paine fara gluten, bio, cu ovaz si hrisca.
Mod de preparare: la o punga de 450g de amestec pentru paine avem nevoie de 1 pliculet de drojdie pudra, si 450 ml apa. Ingredientele se pun in masina de facut paine pe programul de paine fara gluten. Daca nu se foloseste o masina de facut paine, dupa ce se amesteca si se framanta ingredientele, se lasa aluatul la dospit minim 30 de minute, dupa care se introduce in cuptorul preincalzit la 250 de grade timp de 10 minute, dupa care se reduce temperatura la cuptor la 220 de grade si se mai lasa inca 50 de minute.
Ingrediente: faina de OVAZ integral* fara gluten 33%, amidon de porumb*, faina de orez integral*, amidon de cartofi*, faina de hrisca* 5%, pudra de aluat de hrisca* 4,5% (faina de hrisca* 4,3%, faina de quinoa*, culturi starter), faina de castane*, sare de mare, agent de ingrosare: guma xantan si tarate de psyllium*.
*din agricultura ecologica
Poate contine urme de soia, migdale, coaja de fructe, susan.
Valori nutritionale/100ml:
Energie 1462kJ / 346kcal
Grasimi 2.9g din care saturate 0.6g
Carbohidrati 70g din care zaharuri 1.4 g
Fibre 5.3g
Proteine 7.4g
Saruri 1.6g
Agricultura UE si non-UE
450g