Mix bio pentru pancakes, fara gluten, 200 g Biovegan
Vegan
Fara gluten
Ingrediente: faina de orez*, faina integrala de ovaz* (fara gluten), zahar brut din trestie*, amidon de tapioca*, faina de porumb*, faina de lupin dulce*, agent de crestere: bicarbonat de sodiu, acidifiant: tartrat de potasiu¹, agent de ingrosare: guma de guar*, sare, 0,1% vanilie bourbon macinata*².
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/non-UE.
¹= Acit tartric pur
²= certificat - Rainforest Alliance
Pachetul contine ca. 11 portii a 50 g.
Pentru clatite mai aveti nevoie de:
270 ml de bautura de soia, 140 g piuree de mere, putin ulei pentru uns, un tel, o tigaie cu capac.
Mod de preparare:
1. Puneti amestecul de clatite cu bautura de soia si piureul de mere intr-un castron si amestecati totul cu un tel pentru a forma un aluat fin.
2. Incingeti tigaia la foc mediu-mare si turnati 1 lingura de ulei in tigaie. Adaugati 2 linguri de aluat per clatita in tava si coaceti pana se rumenesc (aproximativ 2-3 minute). Intoarceti clatitele cand se formeaza bule la suprafata si coaceti-le din nou aproximativ 1-2 minute.
Sfat: De asemenea, puteti inlocui piureul de mere cu piure de banane.
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Continut: 200 g
Producator: BIOVEGAN GmbH. Germania.
VALORI NUTRITIONALE MEDII:
Per 100 g**
Valoare energetica
635 kJ / 150 kCal
Grasimi, din care:
2,1 g
- acizi grasi saturati
0,4 g
Carbohidrati, din care:
27 g
- zaharuri
6,7 g
Fibre
1,9 g
Proteine
4,7 g
Sare
0,29 g