Mix pentru Rulouri cu Scortisoara Fara Gluten Eco 450 grame Biovegan
Mix pentru Rulouri cu Scortisoara Fara Gluten Eco 450 grame Biovegan
Mix pentru Rulouri cu Scortisoara Fara Gluten Eco 450 grame Biovegan

Mix pentru Rulouri cu Scortisoara Fara Gluten Eco 450 grame Biovegan



4 puncte Bucura-te oricand de punctele tale ! Ele vor fi adaugate in contul tau de client dupa achizitia acestui produs.
Vezi mai mult
40.95 Lei *pret cu TVA (in pret nu este inclus transportul)
- +
Cod Produs: 42078
Code de bare: 10202

Descriere: Mix pentru rulouri cu scortisoara,fara gluten bio Biovegan, 450g

Rulourile bio de scortisoara sunt un adevarat clasic printre produsele de patiserie. Cu amestecul de copt My Cinnamon Rolls le puteti coace in cele din urma acasa pur si simplu si sunt certificate fara gluten si vegan. Aroma picanta-delicioasa a scortisoarei Ceylon din cultivarea controlata ofera gustul inconfundabil al rulourilor de scortisoara.

Mod de preparare rulouri cu scortisoara bio FARA GLUTEN:
Pentru rulourile tale de scortisoara mai ai nevoie de:

90g unt moale sau margarina vegana
7g frojdie bio Biovegan
250ml apa calduta
mixer de mana cu carlig de aluat
Preparare:
Puneti amestecul de faina si drojdia impreuna intr-un castron si amestecati totul. Acum adaugati 50 g de margarina moale si apa si framantati totul timp de aproximativ 3 minute cu mixerul de mana cu carlige de aluat. Lasati aluatul sa se odihneasca intr-un loc cald timp de 30 de minute, acoperit cu un prosop de bucatarie umed.

Se intinde aluatul intr-un dreptunghi (aproximativ 30 x 40 cm). Pentru a ajuta acest lucru, poate fi folosita putina faina fara gluten. Ungeti acum aluatul cu restul de 40 g de margarina moale, lasand o margine lata de aproximativ 3 cm, pe care o ungeti cu apa inainte de a o rula. Presarati margarina uniform cu amestecul de zahar si scortisoara si apoi rulati cu grija aluatul intr-un rulou, incepand din partea lunga.

Taiati-le in felii de aproximativ 2 pana la 3 cm grosime si aliniati Rulourile de scortisoara pe o tava de copt captusita cu hartie de copt. Lasati Rulourile de scortisoara sa se odihneasca timp de 30 de minute. Intre timp, incalziti cuptorul la convectie la 180 °C sau la 200 °C caldura superioara/inferioara si puneti un castron umplut cu apa in cuptor.

Coaceti rulourile de scortisoara timp de aproximativ 13 minute.

Sfat: au un gust caldut delicios. De asemenea, le puteti umple cu budinca si stafide, nuci tocate, unt de nuci sau bucati de ciocolata si banane sau chiar acoperiti cu glazura.


Ingrediente:
amestec de faina*: amidon de porumb*, faina de orez*, faina integrala de orez*, zahar brut din trestie*, amidon de tapioca*, faina integrala de mei*, proteine de in*, sare, coji de psyllium*, agent de ingrosare: guma de xantan; emulgator: lecitine* (floarea-soarelui*). Amestec: zahar-scortisoara: zahar brut din trestie*, 8,0 % scortisoara*¹ . *provin din agricultura ecologica; ¹scortisoara Ceylon.

Declaratie nutritionala pentru 100g:
valoare energetica: 1336kJ/318kcalgrasimi: 10,8gacizi grasi saturati: 5,2gglucide: 51gzaharuri: 13gfibre: 2,5gproteine: 2,6gsare: 0,86g


Alergeni:

Alergeni urme: fructe cu coaja lemnoasa, lupin, mustar, soia, susan, telina


Recenzii Produs
0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsului



Alti clientii au cumparat si...

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙