Paine alba fara gluten, precoapta, bio, 250g Alnavit
Gama de produse bio Alnavit din Germania este 100% fara gluten si fara lactoza, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit.
Painea alba fara gluten Alnavit este o paine usoara si pufoasa, bogata in fibre. Ambalajul individual face posibil pastrarea painii un timp destul de indelungat.
Mod de preparare: desfaceti painea din ambalajul original, si coaceti-o timp de 15 minute in cuptorul preincalzit la 200 de grade. In cazul in care doriti sa o consumati ca paine prajita, nu mai e nevoie sa o coaceti, o puteti felia direct si pune in toaster pana devine crocanta.
Ingrediente: apa, amidon de porumb* 29%, aluat natural de orez* 9% (faina de orez* 56%, apa), seminte de floarea soarelui* 6%, faina de orez* 6%, faina de porumb*, ulei de floarea soarelui*, tarate de psyllium*, proteina de mazare*, fibre de mere*, sare de mare, dextroza*, drojdie*, agent de ingrosare: guma guar*, guma xanthan, condimente*
*din agricultura ecologica
Poate contine urme de oua, soia, susan sau lupin.
Valori nutritionale/100ml:
Energie 905kJ / 216kcal
Grasimi 6.2g din care saturate 0.8g
Carbohidrati 33g din care zaharuri 1.4 g
Fibre 6.7g
Proteine 3.6g
Saruri 1.2g
Dupa deschidere, pastrati la frigider si consumati in maxim 2 zile.
Agricultura UE si non-UE
250g