Timp de fierbere 10 -12 min
Bogat în proteine! Sursa de fibre! Fara gluten!
Ingrediente: 90% faina de linte galbena ecologica, 10% faina integrala de orez ecologica
Produs recomandat persoanelor cu intoleranta la gluten!
Valori nutritionale per 100gr:
Energie 1451 kJ / 343 kcal
Grasimi 2.2g
din care saturate 0.5 g
Carbohidrati 56.7 g
din care zaharuri 1.1 g
Fibre 5.2 g
Proteine 21.4 g
Sare <0.01 g
Fosfor 322 mg (46% VNR*)
Fier 5.2mg (37% VNR*)
Zinc 2.5 mg (25% VNR*)
Mangan 1.1 mg (57% VNR*)
VNR = Valori nutritionale de referinta
Reteta vegana de la chef Peppe Zullo
Caserecce din linte galbena cu anghinare si cartofi
Ingrediente pentru 3 persoane:
250gr caserecce din linte galbena, 200 gr anghinare, 200gr cartofi, 10ml ulei de masline extravirgin, 2 catei de usturoi, sare.
Timp de preparare 20 minute
Curatati si fierbeti cartofii. Curatati anghinarea. Caliti usturoiul si adaugati cartofii. Separat fierbeti caserecce în apa cu sare.
Strecurati de apa si adaugati peste cartofi, adaugati anghinarea si mai lasati la foc 5 minute.
Serviti cald! Pofta buna!
Continut: 250 g
Pastrare: într-un loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta.
Producator: Molino Andriani S.r.l., Italia
Origine: Italia