Paste ECOLOGICE, fettuce tagliatelle
Ingrediente: faina integrala de grâu dur*, apa.
* din culturi certificate ecologic.
ECOLOGIC / BIO / ORGANIC, VEGETARIAN, VEGAN, LACTO-VEGETARIAN.
Produsul nu este obtinut cu organisme modificate genetic.
Valori nutritionale/ 100 g:
Valoare energetica: 1423 kCal/ 337 kJ
Proteine (g): 11,50 ,
Grasimi (g): 2
din care saturate: 0,31,
mononesaturate: 0,34
polinesaturate: 0,87,
Carbohidrati (g): 70,0
din care zahar: 3,9
Fibre (g): 8,
Sare (g): 0,01 g
Umiditate (g): 7,34
Conditii de depozitare: loc uscat si racoros
Origine: Italia
Timp de fierbere: 8 minute
Sugestie de pregatire:
Paste cu parmezan.
Ingrediente: unt, usturoi maruntit, suc de lamâie, faina, o canade lapte, sare, parmezan, frunze de patrunjel un pachet de paste tagliatelle.
Preparare: se topeste untul, adaugati sucul de lamâie si usturoiul, gatiti pâna usturoiul se rumeneste, adaugati faina si mai lasati cca. 1 minut dupa care adaugati laptele amestecând continuu, dupa 3 minute adaugati parmezanul si lasati pe foc pâna acesta este complet topit, adaugati la final patrunjelul maruntit. Fierbeti pastele, le amestecati cu sosul, condimentati dupa gust. Daca doriti mai puteti presara parmezan pe deasupra.