Timp de fierbere 7 - 8 min
Bogat în proteine! Sursa de fibre! Fara gluten!
Ingrediente: 100% faina de fasole mung ecologica
Produs recomandat persoanelor cu intoleranta la gluten!
Valori nutritionale per 100gr:
Energie 1381 kJ / 327 kcal
Grasimi 1.5g
din care saturate 0.5 g,
Carbohidrati 51 g
din care zaharuri 1.2 g
Fibre 10 g
Proteine 23 g
Sare <0.01 g
Fosfor 466 mg (67% VNR*)
Fier 4.8mg (34% VNR*)
Zinc 3.0mg (30% VNR*)
Mangan 1.2 mg (60% VNR*)
VNR = Valori nutritionale de referinta
Reteta vegana de la chef Peppe Zullo
Fusili din fasole mung cu cartofi, ardei, masline si ceapa verde sau praz
Ingrediente pentru 3 persoane:
250gr fusilli din fasole mung ecologica, 200gr cartofi, 200gr ardei rosu, 100gr ceapa verde sau praz, 150gr masline verzi, aproximativ 15ml ulei de masline extravirgin, sare.
Timp de preparare 20 minute
Caliti ceapa iar jumatate din cantitate puneti-o separat. Peste ceapa calita adaugati cartofii fierti pe care ii zdrobiti putin cu o furculita. Fierbeti fusilli în apa sarata. Scurgeti apa si adaugati pastele fierte peste ceapa calita cu cartofii, adaugati ardeiul taiat si mai amestecati la foc mic, adaugati maslinele si cealalta cantitate din ceapa deja calita. Mai amestecati câteva secunde.
Serviti cald! Pofta buna!
Continut: 250 g
Pastrare: într-un loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta.
Producator: Molino Andriani S.r.l., Italia
Origine: Italia