Timp de fierbere 6 - 8 min
Bogat în proteine! Sursa de fibre! Fara gluten!
Ingrediente: 100% faina de naut ecologica
Produs recomandat persoanelor cu intoleranta la gluten!
Valori nutritionale per 100gr:
Energie 1513 kJ / 359 kcal
Grasimi 6.1g
din care saturate 1.0g,
Carbohidrati 52g
din care zaharuri 2.9g
Fibre 8.5 g,
Proteine 20 g
Sare 0.02g
Fosfor 362 mg (52% VNR*),
Fier 4.6mg (33% VNR*)
Zinc 3.5mg (35% VNR*)
Mangan 1.7 mg (86% VNR*)
Potasiu 1075mg (54% VNR*)
VNR = Valori nutritionale de referinta
Reteta vegana de la chef Peppe Zullo
Fusilli din naut cu zuchini si menta
Ingrediente pentru 3 persoane:
250gr fusilli de naut ecologice, 2 zuchini dimensiune medie, ulei de masline extravirgin, sare, piper negru si câteva frunze de menta.
Timp de preparare 20 minute
Spalati dovlecelul zuchini si taiati-l rondele, înabusiti-l în uleiul de masline extravirgin, adaugati sare si piperul negru macinat. Fierbeti fusilli în apa sarata. Scurgeti apa si adaugati pastele fierte peste zuchini, amestecati-le împreuna si mai lasati-le la foc câteva secunde. Se servesc calde cu frunze de menta deasupra!
Pofta buna!
Continut: 250 g
Pastrare: într-un loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta.
Producator: Molino Andriani S.r.l., Italia
Origine: Italia