Paste din faina bio de orez, fara gluten!
Pentru o preparare adecvata: într-un litru de apa puneti putina sare iar când apa ajunge la temperatura de fierbere, adaugati 100 g de paste Felicia BIO. Amestecati regulat, iar când sunt gata, scurgeti-le si condimentati-le dupa gust.
Timp de fierbere 6-8 minute.
Ingrediente: 96% faina de orez*, 2% rosii*, 2% spanac*.
*provenite din culturi certificate ecologic.
Valori nutritionale medii/ 100 g:
Valoare energetica: 1480kJ/ 349 kcal,
Grasimi: 1,2 g,
-din care acizi grasi saturati: 0,5 g,
Carbohidrati: 77 g,
-din care zaharuri: 0,3 g,
Fibre: 1,7 g,
Proteine: 7,2 g,
Sare: 0 g
Continut: 500g
Pastrare: într-un loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta.
Producator: Molino Andriani S.r.l., Italia
Origine: Italia