Fusilli cu naut bio, fara gluten 250g Pasta Natura
Paste bio vegane fara gluten, fabricate de maestri italieni pentru garantia calitatii si a gustului desavarsit.
Ingrediente: faina de naut*, faina de porumb*, faina de orez*.
*din agricultura ecologica
Timp de fierbere: 5-6 minute.
Pastele cu faina de naut sunt bogate in proteine, si fara colesterol.
Cu siguranta pentru sportivi si persoanele active, pastele cu naut se pot integra usor in dieta zilnica datorita aportului proteic ridicat.
Uscate la temperaturi joase, pastele cu faina de naut sunt alegerea perfecta pentru orice membru al familie.
Pastele cu faina de naut sunt usor digerabile datorita continutului de fibre. Sunt bogate in vitaminele B si C, precum si in minerale ca fierul, fosforul, calciu.
Sfaturi pentru gatit:
Pastele cu faina de naut merg bine cu salvie, rozmarin, ceapa rosie si varza. O reteta simpla este cea cu broccoli si usturoi.
Valori nutritionale/100g:
Energie: 1468 kJ/347 kcal
Grasimi: 4.1g din care saturate 0.8g
Carbohidrati: 60g din care zaharuri 2.1g
Fibre: 5.1g
Proteine: 15g
Saruri: 0.02g
Fabricat in Italia intr-o cooperativa agricola. Produs certificat bio, Vegan, fara gluten.
250g