Fusilli bio multicereale din hrisca si quinoa 250g Felicia
Fara gluten.
Formulate special pentru persoanele cu intoleranta la gluten.
Ingrediente: faina de porumb*, faina de orez*, faina de hrisca*, 5% faina de quinoa*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE.
Mod de preparare: puneti un litru de apa pe foc. Adaugati 7g de sare cand clocoteste.
Adaugati 100g din penne si lasati sa fiarba la foc redus pentru 7 minute. Scurgeti.
Continut: 250g
Conditii de pastrare: intr-un loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: Molino Andriani S.r.l., Italia.
VALORI NUTRITIONALE MEDII:
per 100 g
Valoare energetica
1490 kJ / 351 kcal
Grasimi, din care:
1,6 g
- acizi grasi saturati
0,3 g
Carbohidrati, din care:
75 g
- zaharuri
0,7 g
Fibre
2,5 g
Proteine
7,8 g
Sare
0 g