Fara gluten! Pastele fainoase de la Felicia Bio sunt produse din ingredinete organice, fiind potrivite pentru persoane cu intoleranta la gluten. Ingrediente: faina de porumb* 55%, faina de orez* 45%.
* provenite din culturi certificate ecologic Preparare: Pregatiti un sos fluid si întindeti-l pe fundul unei tavi pentru cuptor. Puneti lasagna uscata, acoperiti-o cu sos suficient. Repetati aceasta procedura pâna când aveti 4 straturi. Pentru un rezultat favorabil, va recomandam ca pastele sa fie „ înconjurate” de sos.
Gatiti în cuptor pentru aproximativ 35 de min la 200°.
Valori nutritionale medii pentru
100g
%AR
Energie
1534kJ/362kcal
18
Grasimi
1,6g
2
- din care acizi grasi saturati
0,3g
2
Carbohidrati:
80g
31
- din care zaharuri:
0,5g
0,5g
Fibre:
1,6g
12
Proteine:
6,1g
Sare:
0g
0g
Continut: 250g Pastrare: într-un loc uscat si racoros. Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta. Producator: Molino Andriani S.r.l., Italia Origine: Italia