Produs garantat fara gluten.
INGREDIENTE:
Faina de orez semi-integral*, de quinoa* si de amarant*, spanac*, sfecla de zahar*, curcuma*.
*Ingrediente provenite din agricultura biologica.
Pastele se pun intr-o cantitate mare de apa sarata clocotita si se continua fierberea lor timp de 12 minute. A se consuma calde doar cu putin ulei de masline, cu putin unt sau cu un sos la alegerea dvs.
Sfat: gatirea pastelor fara gluten este delicata, deci amestecati-le putin in timp ce se fierb. Pentru o preparare „al dente“, va recomandam sa miscorati cu 1 minut timpul de gatire indicat.VALORI DE ANALIZA NUTRITIONA LA MEDIE la 100 gr. produs:
Valoare energetica: 355kcal /1485kJ
Proteine: 8,4 g
Glucide: 75,9 g din care zaharuri 1,8 g
Lipide: 1,1 g din care acizi grasi saturati: 0 g
Fibre: 2,1 g
Sare: 0,04 g