„Brown Rice Udon” Clearspring, paste ecologice japoneze udon cu faina de grau si de orez brun, fara ou, obtinute prin metode traditionale.
Sursa bogata de carbohidrati, delicioase si usor digerabile, aceste paste au o textura neteda, se prepara rapid si pot fi servite in variate moduri. Dupa intinderea si taierea aluatului, ele sunt maturate si uscate incet la temperatura camerei, pentru intensificarea gustului.
Ingrediente: faina de grau* 87%, faina de orez brun* 10%, sare de mare.
* cultivat ecologic.
Valori nutritionale |
UM |
/100g |
Energie |
KJ |
1490 |
kcal |
350 |
|
Proteine |
g |
16,3 |
Carbohidrati |
g |
68,4 |
glucide |
g |
1,7 |
Lipide |
g |
1 |
saturate |
g |
0,19 |
mononesaturate |
g |
0,23 |
polinesaturate |
g |
0,5 |
Fibre alimentare |
g |
1,4 |
Sodiu |
g |
1,69 |
Recomandari: „Brown Rice Udon” Clearspring pot fi folosite pe tot parcursul anului intr-o gama larga de preparate asiatice si occidentale, in supe calde sau reci, cu sos, in alimente pregatite prin prajire rapida in putin ulei (stir-fries) sau in salate suculente de vara.
Usor digerabile si bogate in carbohidrati, pastele udon cu orez brun Clearspring sunt o sursa de energie potrivita pentru pranz sau dupa-amiaza, in loc de cafea.
Pentru preparare se aduc la temperatura de fierbere 2 l de apa, se adauga pastele (cate 100 g pentru o portie) si se amesteca. Se fierb la foc mic 9 minute, dupa care se scurg si se clatesc repede sub apa rece.
Conform testelor efectuate, aceste paste se digera de trei ori mai repede decat carnea de vita, dupa ingerarea lor constatandu-se cresterea temperaturii corpului, aspect remarcat si in cazul pastelor ramen. Spre deosebire de acestea din urma, pastele udon cu orez brun Clearspring mentin aceasta temperatura constanta o perioada mai lunga de timp, fiind recomandate in cazuri de raceala si/sau functie digestiva slabita.