Paste bio vegane fara gluten, fabricate de maestri italieni pentru garantia calitatii si a gustului desavarsit.
Ingrediente: faina de linte* 25%, faina de naut* 25%, faina de mazare* 25%, faina de fasole* 25%.
*din agricultura ecologica
Timp de fierbere: 4-5 minute.
O adevarata sursa de energie, pastele din legume sunt bogate in vitamine si minerale, fibre vegetale, fiind ideale pentru consumul zilnic. Absenta totala a cerealelor din aceste paste le face potrivite pentru persoanele care isi doresc un indice glicemic scazut. Potrivite si pentru sportivi datorita aportului de proteine vegetale.
Sfaturi pentru gatit: Pastele din multilegume se pot prepara simplu cu usturoi, ardei iute si patrunjel. De asemenea merg bine si cu rosii si parmezan, sau cu anghinare si dovleac.
Valori nutritionale/100g:
Energie: 1296 kJ/307 kcal
Grasimi: 2.3g din care saturate 0.4g
Carbohidrati: 44g din care zaharuri 1.8g
Fibre: 14g
Proteine: 21g
Saruri: 0.005g
Fabricat in Italia intr-o cooperativa agricola. Produs certificat bio, Vegan Ok, fara gluten.
250g