Paste colorate in forma de cercuri colorate - de ce nu! In plus, in ciuda faptului ca folosesc doar faina fara gluten, isi pastreaza perfect forma chiar si dupa gatire. Sunt obtinute numai din materii prime certificate din agricultura ecologica, inclusiv legume naturale sub forma de pudra, care dau macaroanelor culorile lor intense.
Este un produs iubit de copiii care il pot manca in supele, cinele sau deserturile preferate preparate cu smantana, fructe proaspete sau miere.
Ingrediente:
paste rosii (faina de porumb* - 99%, sfecla rosie uscata* - 1%), paste verzi (faina de porumb* - 99%, spanac uscat* - 1%), paste galbene (faina de porumb* - 95%, faina de orez* - 5%). *ingredient din agricultura ecologica.
Alergeni: poate contine urme de soia.
Preparare
Umpleti o oala mare cu apa (1 litru de apa la 100g de paste).
Se fierbe apa si se adauga sare (10g sare la 100g paste).
Adaugati pastele in apa clocotita si gatiti la foc mediu timp de 13-14 minute.
Scurgeti pastele fierte si clatiti-le cu apa rece.
Valori nutritionale/100g:
Energie: 1461kJ / 344kcal;
Proteine: 7.8g;
Grasimi: 1.1g, din care acizi grasi saturati: 0.3g;
Carbohidrati: 75.1g, din care zaharuri: 0.7g;
Fibre: 1.3g;
Sare: 0g.
Tara de origine: Polonia.