Paste din faina de sorg cu sfecla rosie bio fara gluten, 250g Pasta Natura
Paste bio vegane fara gluten, fabricate de maestri italieni pentru garantia calitatii si a gustului desavarsit.
Ingrediente: faina de sorg* 70%, faina de orez brun*, pudra de sfecla rosie* 5%.
*din agricultura ecologica
Timp de fierbere: 5-6 minute.
Adu o pata de culoare in bucatarie cu pastele Pasta Natura. Cu un aport nutritional echilibrat, sunt potrivite pentru toate varstele, si pentru sportivi datorita continutului de proteine vegane.
Valori nutritionale/100g:
Energie: 1519 kJ/359 kcal
Grasimi: 3.6g din care saturate 0.7g
Carbohidrati: 69g din care zaharuri 3.5g
Fibre: 6.4g
Proteine: 9.5g
Saruri: 0g
Poate contine urme de soia.
Fabricat in Italia intr-o cooperativa agricola. Produs certificat bio, Vegan, fara gluten.
250g